Mellom dager-dager og fine dager

Sara har vært syk og vi har kjøpt drage. De siste dagene kort oppsummert. Har hatt noen “rolige” dager i Cha-Am som følge av at Sara har tilbrakt mesteparten av i hvert fall en dag på do hvor hun har snakket mye i den hvite telefonen som står der. I hvert fall det jeg prøvde å si det til Amalie, men hun avslørte det som tull. Mens Sara var dårlig dingla vi tre rundt i Cha-Am. Dinglingen endte på en stor, støvete fotballbane/rånehjørne hvor vi kjøpte drage av noen fine folk som knapt hadde sett hvite (snart skikkelig brune) turister før. De var overveldet av Amalies blonde hår og Majas forholdsvis kraftige benbygning sammenlignet med bittesmå thaibabys. Vi lekte med dragene sammen med noen blide thaibarn før vi løp hjem til en blek Sara og viste frem den magiske, rosa og ikke minst flygende flaggermushollenderen.

I dag, torsdag, har vi vært ute på tokt hele gjengen. Vi har erobret luftrommet over stranda, kapret god strandmat (som ikke har kommet i retur) og vært på oppdagelsesferd i Cha-Ams bakgater. Der så vi en krokodille som viste seg å være en øgle, noen kuer som prøvde å stikke av fra eieren sin og noen skumle hunder som ikke var så skumle likevel. Og vi fant en lekeplass = Amalie-lykke i 30 minutter. Vi fant også noen templer. Amalie har hundrevis av spørsmål rundt hva det betyr at noe er hellig – hvis noen har et godt svar å gi henne så værsågod 🙂

Maja har også begynt å vise interesse for sanda på stranda. Kombinasjonen mye solkrem og finkornet sand gir interessante resultatere av og til..

Hva har vi lært av de siste dagene? Ikke så immari mye.Vi fortsetter å spise motorsykkelpannekake og trehjulingsuppe. Men vasker oss med antibac. Nam nam.

SaraToreAmalieMaja

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14jpg.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

4 Comments

 1. ingrid 27.03.2014 at 17:40 #

  Så flotte bilder! Maja er jo blitt så stor på ukene dere har vært borte. Hva er det slags figurer Amalie ser på? Koselig å følge med – savner dere alle sammen. Klem til alle

 2. Tore 27.03.2014 at 17:49 #

  Det er et slags tempel, offersted. Masse haner i forskjellig størrelse osv. Amalie veldig fasinert..

 3. ingrid 27.03.2014 at 20:34 #

  Glemte å skrive at vi håper Sara er i god form igjen!!!!!!!!Stor klem

 4. Trude 27.03.2014 at 21:13 #

  Dere er så fantastisk fine! Set ut som dere koser dere og opplever masse spennende. Vi gleder oss til dere kommer hjem og vi får høre mer om eventyret deres! Magnus hilser til Maja. Klem! PS: Håper du er frisk igjen, Sara!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*